Share Button

Ензимни дрождиеви клетки

enzimno-drojdieva-kletka

________________________________________

Маята не е точно мая ……

 

Хлебната мая ферментира, а бирената мая e отпадъчен продукт от пивоварната, само че съдържащ витамини. Висококачествени и пълни с енергия са обаче, ензимните дрождиеви клетки. Те съдържат множество аминокиселини, витамини, минерали, микроелементи и точно ензими. Причината: Те се отглеждат в плодови сокове и екстракт от пшеничен зародиш и се бутилират в естествената им течна форма. Така те остават биологично активни и дават на тялото пълната си сила. Дрождиевите клетки са особено тънкостенни и така могат по-лесно да се абсорбират и използват от организма. Те действат там, където възниква нашата сила: във всяка клетка на тялото.

 

Ензимните дрождиеви клетки предотвратяват увреждането на клетките.

Всяка клетка на тялото има ядро, което с помощта на ензими си добива енергия от аминокиселини, въглехидрати и кислород. По този начин, клетките са защитени от свободните радикали, подобрява се усвояването на кислород от клетките и така се подобрява ефективността им и се засилват защитните сили на имунната система. Ако ензимите са претоварени, клетъчното дишане отново бързо отслабва, съпротивителните сили на организма намаляват. Последствията са заболявания, неефективност и преждевременно стареене. Колко ефективна е защитата на клетките с ензимни дрождиеви клетки показва проучване на Университета във Фрайбург. В продължение на 6 седмици там подробно са изследвани 15 атлета. Целта е била да се установи разликата в тяхната ефективност с и без ензимни дрожди. Резултатът е изненадващо положителен. Напрежението на мускулите е значително по-ниско, акондицията е по-голяма, тъй като препаратите правят мускула по естествен начин по-ефективен, без да го натоварват повече. Тъй като мускулите, сухожилията и ставите се натоварват по-малко от спортните усилия, възстановяването на тези органи е значително по-кратко. Тялото отново бързо е готово за високи постижения, без да се уврежда.

 

Накратко: Ензимните дрождиеви клетки Dr. Wolz са идеална добавка не само за професионалните спортисти, но и за спортуващите в свободното време и нередовно спортуващите, които искат да предпазят мускулите и ставите си, но едновременно с това искат да направят и нещо за собствените защитни сили на организма си. Ензимните дрождиеви клетки Dr. Wolz се съдържат в PetogenTurbocon и PetogenVital.

 

Кислородо-ензимен процес на ферментация по метода на д-р Wolz

 

С помощта на кислородо-ензимния процес на ферментация, по специалния метод на Dr.Wolz, в Dr.Wolz Zell GmbH са успели да разработят уникален препарат, който съдържа милиарди свежи ензимнидрождиеви клетки д-рWolz®. Дневната доза ZellOxygen®plus съдържа около 200 милиарда свежи eнзимнидрождиеви клетки Dr. Wolz® с по 50-100 митохондриални ДНК на клетката. Ензимните дрождиеви клетки Dr. Wolz® растат като чиста култура при добавяне на кислород (аеробно), така че те съдържат ензими, витамини, минерали и микроелементи на активна клетка. В препарата клетките са разположени така, че е изключено размножаване в човешкото тяло и може да се извърши оптимално усвояване на съдържанието на клетката. Дефектите в митохондриалния геном (генетичния материал) на човека водят до лоша доставка на енергия в клетката, а промените в митохондриалната ДНК водят до признаци на остаряване, заболявания и в крайна сметка до стареене. Всяка една ензимна дрождиева клеткад-р Wolz® съдържа толкова богат спектър от 6000 различни протеини, включително ензимни групи (около 2000), аминокиселини, както и минерали, витамини и микроелементи, че може да бъде разглеждана като биологична лаборатория. Биоактивните ензимни дрождиеви клетки Dr. Wolz® остават ензимно активни, така че те да могат да предоставят на нашето тяло богатството на своите ценни хранителни вещества и съставки. Ензимните дрождиеви клетки д-р Wolz съдържат по принцип точно същите биологично активни съставки, които присъстват в клетката на тялото на човека. Генетичният план наподобява до проучения до момента генетичен план на човека над 70%. Чрез тази висока степен на съответствие и естествения специален метод на Dr. Wolz® е гарантирано добро усвояване и бионаличност.

drojdi-dr-wolz

 

 

drojdi1-dr-wolz

 

 

 

Схематична илюстрация на ензимна дрождиева клетка Dr. Wolz®

 

 

 

 

 

 

Ензим (гръцки) – означава “в мая”

 

Този термин е избран поради голямото богатство на ензими. Кислородо-ензимният процес на ферментация осигурява това богатство на ензими и коензими.

 

Клетъчни компоненти, като полимерни въглехидратни структури глюкани (зимосан), манани, митохондрии, активни SH групи, активен глутатион, супер оксиддисмутаза (SOD), каталаза, цитохромоксидаза, коензим А, NADH, коензимQ6, микроелементи (предимно биологично свързани в ензими), хромозомни и митохондриални ДНК последователности.

 

Силата от клетката

 

Клетката, опорната точка и свързващо звено на нашето здраве

 

Защо ензимните дрождиеви клетки Dr. Wolz® са толкова ценни за вашето здраве! Откакто е известна ролята на витамините и хранителните вещества за нашето здраве, се правят опити с помощта на химически изолирани вещества да се предотвратяват редица заболявания. В природата жизненоважните вещества никога не присъстват изолирани, те винаги са свързани в хранителна матрица заедно с други вещества, като например флавоноиди (водоразтворими растителни пигменти), протеини (белтъчини), и т.н. Нашето тяло се нуждае от тази матрица, за да бъде в състояние да използва концентрирани хранителни вещества. Ензимните дрождиеви клетки Dr. Wolz® представляват тази матрица и следователно гарантират тази добра бионаличност. Те съдържат, например, протеини, ензими, витамини, есенциални мастни киселини, аминокиселини, вторични растителни вещества. Затова ензимните дрождиеви клетки Dr. Wolz®, въпреки собственото си богатство, се допълват в различни комбинации с активни вещества за различни цели на приложение. Дрождиевите клетки поемат по време на кислородо-ензимния процес на ферментация на Dr. Wolz тези вещества и ги включват в своята клетъчна матрица, подобно на растенията. Това означава, че сега можем да поемаме концентрирани хранителни вещества във форма, на която нашето тяло реагира като при храна. За да могат да функционират оптимално, нашите клетки трябва да доставят 100% ефективност. Затова клетките искат и трябва да бъдат оптимално снабдявани и защитавани чрез хранителни вещества.

 

Пример:

функцията на клетъчните електроцентрали (митохондрии) трябва да бъде защитена от хранителни вещества, тъй като те преобразуват кислорода в енергия и по този начин формират основата на една интактна клетъчна структура и клетъчна функция. Затова митохондриите подлежат в особена степен на по-специална антиоксидантна защита, която ги защитава от “свободните радикали”. Такава защитна субстанция е например Глутатионът, който се открива в голямо количество в ензимните дрождиеви клетки Dr. Wolz®.