Share Button

Dr.Wolz промо акцияИмаме удоволствието да Ви поканим на нашите промо акции съвместно с аптеки Ремедиум, аптеки Медея 2002 и аптеки Витания, където освен полезна информацията за нашите продукти, ще получите много подаръци и ще можете да опитате водещитени ни продукти.

Тъй-като есенно-зимният сезон е в разгара си ние от Д-р Волц се фокусираме върху модулирането и поддържането на здрава имунна система още от ранна детска възраст. Чрез нашите качествени, изпитани и натурални продукти искаме да подобрим качеството на живот на Вас и Вашите деца. Основен фокус на промо акцията ще бъде детският имуностимулант Киндеримун (под формата на прах 65 гр. буркан или сашета 10 бр. Х 2 гр.) (http://www.dr-wolz.medilem.bg/kinderimun-prah.html). Това е продукт които няма аналог на пазара, защото той е под формата на прах( дневната доза е 2 гр.), няма вкус, цвят и мирис от което следва, че не съдържа никакви добавени вещества като глутен, лактоза, оцветители, захар, аспартам и подсладители.

В състава на Киндеримун са синтезирани основни натурални вещества, които гарантират за модулирането на имунната система, като Бета Глукани, Коластра, Млечнокисела бактерия, Витамн Д, Витамини от групата В, Витамин С от Ацерола, Инулин, Цинк. Приема на Киндеримун е изключително лесен, поради факта че е под формата на прах и се изсипва директно в храната на детето без то да разбира, че приема някакъв продукт. Киндеримун е абсолютно безвреден и натурален продукт, които може да се приема без прекъсване през целият есенно-зимен период. Сашетната форма на Киндеримун съдържа 10 бр. Сашета , чиито прием е подходящ по време на антибиотично лечение, защото както вече отбелязахме по-горе, Киндеримун съдържа млечнокисела бактерия (пробиотични култури 1,8 млн щама) които ще протектират чревната флора на стомашно-чревният тракт и в същото време ще засилват и изграждат имунната ситема. От което следва че няма нужда веднъж да се приема пробиотик и в същото време имуностимуланти, което улеснява Вас, а и от икономическа гледна точка е много по-изгодно.

Основната ни промоциална акция ще е при покупката на Киндеримун (без значение коя от двете форми сашета 10 бр х 2 гр. или буркан прах 65 гр. ) ще получите един продукт подарък – Санузела Д (http://www.dr-wolz.medilem.bg/sanuzella-d.html).

Санузела Д е под формата на капсули, които съдържа спецялни медицински дрожди, млечно-кисели бактерии Lactabacillus acidophilus и Витамини В1, В2, В6. Санузела Д допринася за детоксикация на дебелото черво, помага при проблем с храносмилането и допринася за редуциране на теглото, чрез изхвърляне на вредните радикали по естествен път от организма. Също ако имате проблем със запека Санузела Д е продукта които по естесвен начин, че допринесе да бъде изхвърлено съдържането на дебелото черво, а и при проблемна кожа благодарение на детокса на колона и това че Санузела Д съдържа В-тимани ще допримесе за нейното почистване. Дори и да не си закупите Киндеримун ние ще ви предоставим безплатни мости на сашетната форма, за да може сами да се убедите в качеството и действиета на Киндеримун.

Други продукти които ще бъдат на нашите промо акция това е Цел Оксиджен Плюс Биоактивен комплекс, в които са синтезирани всички важни вещества за правилното и здравословно фукциониране на човешкия организъм.

Заповядайте на нашите промо акции:

аптека Медея Кондор Младост 3,бл.344 до 25 ДКЦ 16.11.15 (вторник) от 10 до 14 ч. 
И на 23.11.15 (вторник) от 10 до 14 ч. в аптека Медея бул.Ал.Стамболийски 100 срещу МОЛ София 

аптека Ремедиум 4 на ул. Денкоглу №34,17.11.15 (вторник) от 10 до 15 ч. и на 24.11.15 (вторник) от 15 до 20 ч.

Очаквайте нашите промо акции и през Декември месец също и в аптеки Витания